Igor Dodon a lansat pagina „cazuldodon.com”, în care a publicat toate informațiile privind dosarele penale în care este vizat

Ex-președintele țării și fostul lider al PSRM, Igor Dodon, anunță lansarea paginii – cazuldodon.com, unde va publica toate informațiile privind dosarele penale în care este vizat. Acesta afirmă că nu are nimic de ascuns față de cetățenii Republicii Moldova.

„Așa cum am promis mai devreme, am decis să public informațiile cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva mea, la comanda regimului Maiei Sandu. Nu avem nimic de ascuns, și de astăzi lansăm un site, unde toată lumea se poate familiariza cu materialele cauzelor și își poate forma propria opinie pe baza documentelor, probelor și faptelor reale, dar nu a interpretărilor unilaterale.

Pagina web www.cazuldodon.com este deja disponibilă tuturor celor interesați. Informațiile pe site vor fi actualizate permanent, inclusiv vor fi publicate opiniile experților în acest domeniu”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

Platforma prezintă structurat materiale din dosarele fostul președinte, probele care urmează a fi cercetate de instanța de judecată, mijloacele materiale de probă, procesele-verbale privind acțiunile de urmărire penală, profilul acuzatorilor de stat, profilul martorilor procurorilor, poziția apărării, declarațiile reprezentanților guvernării actuale, declarațiile experților.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata