VIDEO//Poliția din Sângerei a deschis un dosar penal, după ce vicepreședintele raionului a fost stropit cu o substanță toxică de către membrii partidului „PACE”

Inspectoratul de Poliție Sîngerei a pornit un proces penal, după ce vicepreședintele raionului Sîngerei, membru al Platformei DA,Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

Amintim că, ieri, spre seară, liderii Platformei DA au reacționat dur după ce membrul formațiunii, vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, a fost stropit cu verde de briliant de către membri ai Partidului Acasă Construim Europa, în plină stradă, acuzându-l că „s-a vaccinat anti-Covid fără rând”.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că este o „decizie asumată” a PACE. acțiunea colegilor săi din partid de a stropi cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, care s-a vaccinat împotriva Covid-19. În semn de protest față de cei„care fac abuz de funcții”, Cavcaliuc susține că și alți funcționari riscă să pățească la fel.

Comisia Agenției Naționale pentru Sănătate Publică nu a precizat cine sunt persoanele respective și cum acestea au ajuns în listele de vaccinare. De asemenea, nu se ştie dacă cineva va fi sau nu tras la răspundere.

Comisia de experți urmează să stabilească toate neregulile, iar o decizie în acest sens va fi luată de Ministerul Sănătății. Anterior, în presă au apărut informații despre faptul că mai mulţi deputaţi, președinți de raioane, primari, precum şi rudele acestora, au beneficiat de vaccinuri anti-COVID-19 înainte de imunizarea tuturor cadrelor medicale.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata