Zinaida Greceanîi, președintele Parlamentului, a plecat într-o vizită în Rusia, la Sankt Petersburg

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, se află astăzi și mâine la Sankt Petersburg, unde participă, în fruntea unei delegații, la sesiunea plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente.

 

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a anunțat pe pagina sa a de Facebook că, pe 15-16 aprilie, participă în fruntea unei delegații parlamentare la cea de-a 52-a sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente, care are loc la Sankt Petersburg.

Ea a anunțat că va participa la ședința Consiliului AIP CSI, unde va ține un discurs în deschiderea ședinței plenare a Adunării Interparlamentare. De asemenea, are planificate  o serie de întrevederi bilaterale.

Președintele Legislativului a mai precizat că delegația noastră va participa la ceremonia de inaugurare a Conferinței parlamentare „Provocările și amenințările globale în contextul pandemiei COVID-19: terorismul și extremismul violent”, organizată în cadrul sesiunii plenare a AIP CSI.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata