VIDEO//Finală sută la sută englezească. Manchester City și Chelsea se vor duela în ultimul act al Uefa Champions League

Vom avea o nouă finală de Ligă a Campionilor pur engleză, una în care Manchester City și Chelsea vor lupta pentru cel mai râvnit trofeu intercluburi.

Iar acest lucru va fi posibil, după ce aseară gruparea londoneză a câștigat cu 2-0 în fața lui Real Madrid, în manșa retur a semifinalelor UCL, una în care Thomas Tuchel a impresionat din nou.

Astfel, primele ocazii importante i-au aparținut lui Chelsea, dar șutul periculos al lui Rudiger a fost respins de Courtois, la fel și ca centrarea lui Havertz. De asemenea, la scurt timp după, Werner a avut un gol anulat pentru offside.

Tristețea nu a durat mult pentru Chelsea, deoarece Werner a deschis scorul, cu o lovitură de cap.

Meciul s-a echilibrat până la pauză, dar debutul reprizei a doua a adus o Chelsea din ce în ce mai periculoasă, cu Kai Havertz și Kante în prim-plan.

Real a avut în câteva rândurie posesia, dar tot Chelsea a fost cea periculoasă și cea cu golul, unul semnat de Mount, la capătul unei faze create de Kante și Pulisic.

S-a terminat 2-0 pentru Chelsea, care astfel a trecut cu 3-1, la general, de Real Madrid, iar în marea finală UEFA Champions League va juca contra celor de la Manchester City, în meciul programat pentru 29 mai.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata