Cei trei adolescenți care au fugit de la penitenciar încă nu au fost găsiți. Aceștia au mai furat o mașină

Cei trei deţinuţi evadaţi în noaptea de marți din penitenciarul numărul 10 din Goian încă nu au fost găsiți, însă, potrivit poliției, aceștia au mai furat un automobil. Oamenii legii spun că este vorba despre o mașină de culoare albastră, model Opel Astra, cu numărul de înmatriculare OR KE 634, produs în 2007.

Amintim, trei adolescenți au evadat marți noaptea  de la penitenciarul numărul 10 din Goian. Este vorba despre trei băieți cu vârste de 17 ani. Aceștia au deteriorat gratiile de la fereastra din baie, după care au sărit peste edificiile de pază.

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru furt, altul avea de ispășit un an și 4 luni de privațiune de libertate pentru aceeași infracțiune, în timp ce al treilea a fost condamnat la 10 ani de pușcărie pentru tâhărie, furt și viol.

Oameni legii au organizat filtre în localitățile din raza penitenciarului numărul zece, pentru a-i reține pe deținuții fugari. Pentru fapta săvârşită, suplimentar la pedeapsa pe care o ispăşesc, deținuții riscă alți la cinci ani de închisoare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata