Aeroportului Internațional Chișinău: Măsuri întreprinse în contextul pelerinajului evreilor hasidici

Amintim călătorilor că de astăzi, 11 septembrie 2023, de către autoritățile competente sunt aplicate măsuri suplimentare în incinta și proximitatea Aeroportului Internațional Chișinău. 

Important, în aerogară este permis accesul doar pasagerilor care au planificate zborurile și doar la prezentarea biletului și actelor de călătorie. Controlul acestor documente se face de către reprezentații administrației aeroportuare. După procedură, pasagerul continuă cu înregistrarea la rută, ulterior se prezentă la controlul de securitate, al documentelor și cel vamal, urmând așteptarea cursei în sala sterilă.

Pentru degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața aerogării, dar și în contextul fluidizării fluxului mărit de călători, se solicită prezentarea în Aeroport, cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

Totodată, în perioada 11 – 22 septembrie 2023, când se va înregistra un flux sporit de evrei hasidici care urmează să participe la un pelerinaj în Ucraina, în Aeroportul Internațional Chișinău vor fi sporite activitățile pe linie de menținere a regimului, suplinit numărul de polițiști de frontieră și a echipamentelor de control, inclusiv antrenate mai multe echipaje canine specializate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata