Ala Nemerenco a anunțat că și-a schimbat numărul de telefon mobil, după ce a primit multe mesaje și sunete cu amenințări și jigniri

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco a anunțat că și-a schimbat numărul de telefon mobil, după ce a primit multe mesaje și sunete cu amenințări și jigniri. Ea a mai anunțat că nu-și instalează la telefon Facebook și messenger, ca să aibă parte de „liniște” și să se concentreze pe problemele din sănătate. Recent, Ala Nemerenco a închis comentariile pe profilul ei de pe Facebook, unde era dur criticată pentru deciziile luate.

Numărul meu de telefon mobil îl aveam de prin 2001. Îl cunoștea o țară-ntreagă. Îl aveau prietenii, cunoscuții și chiar străinii. Acest număr a salvat multe vieți. Și voi știți la ce mă refer, deoarece acestea erau viețile celor dragi vouă. Așa și conviețuiam – eu și numărul meu vechi și veșnic. Niciodată, nimeni nu mi-a scris vreun mesaj scârbos, niciodată. În schimb mi-au scris mii și mii de oameni despre problemele lor. Am răspuns fiecăruia. Am ajutat cum am putut.
Acum vă anunț că acest număr nu mai există. Mi-a făcut un “bine” o colonie de saprofite. Dar chiar mi-a făcut, căci demult vroiam să schimb numărul, da-mi era lene să intervin în toată informația legată de el.
Deci, sloganul meu preferat – tot ce se face, se face spre bine a lucrat și aici 🙂
Am schimbat și telefonul, pe care nu am mai instalat aplicații gen Facebook sau Messenger.
Ca rezultat am avut parte de doua zile liniștite. Și așa va fi în continuare. Deoarece este tare-tare mult de făcut în sistemul de sănătate”, a scris Nemerenco pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata