Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, acuză fosta conducere a ministerului Sănătății de faptul că acum a scăzut numărul persoanelor care se vaccinează anti-COVID-19

Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, acuză fosta conducere a ministerului Sănătății de faptul că acum a scăzut numărul persoanelor care se vaccinează anti-COVID-19. Potrivit Alei Nemerenco, numărul scăzut al moldovenilor vaccinați se datorează inclusiv faptului că fosta conducere a ministerului Sănătății „nu a lansat la timp campanii de informare”.

Nemerenco a mai dat vina și pe dezinformările în spațiul public referitoare la efectele vaccinării. Afirmațiile au fost făcute de Ala Nemerenco la ședința Parlamentului.

Ala Nemerenco acuză cetățenii, infectați cu virusul COVID-19, pentru faptul că se adresează prea târziu la medic, în mod special, la serviciul de urgență, să cheme ambulanța „când deja au insuficiență respiratorie”. Și pentru aceste cazuri, Nemerenco a dat vina pe guvernarea precedentă că „nu a informat cetățenii să se adreseze la timp la medic”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata