Alertă maximă în România: O minoră de 14 ani, răpită din casă de patru bărbați mascați

O minoră de 14 ani din Sibiu, România, a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați. Polițiștii sunt în alertă și cer ajutor oamenilor pentru a o găsi, comunică Digi24.

Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați. Părinții spun că cei patru au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină. Încă nu se știe unde a fost dusă minora.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata