Alla Dolință va fi citată și audiată de către procurori

În urma perchezițiilor de joi, fostei deputate socialiste Alla Dolință nu i-a fost atribuită vreo calitate procesuală. Acesta urmează să fie citată și audiată de către procurori. Parlamentara este vizată în cadrul cauzei penale de învinuire a ex-președintelui Igor Dodon, transmite IPN.

Procuratura Anticorupție precizează că perchezițiile au fost efectuate la domiciliul și în automobilele ex-deputatei. Au fost depistate și ridicate mai multe dispozitive informatice și înscrisuri de ciornă care la fața locului s-a stabilit că au legătură cu circumstanțele cauzei penale și urmează a fi analizate în ansamblu cu alte probe administrate pe caz.

La mijlocul lunii iulie, Alla Dolință, aleasă pe listele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a anunțat că renunță la mandatul parlamentar. De asemenea, a părăsit și Partidul Socialiștilor. Deputata preciza că se retrage din formațiunea din cauza dezacordului „cu metodele, conceptul și retorica atât a conducerii, cât și a partidului” față de războiul din Ucraina.

Alla Dolință a fost deputată începând cu luna decembrie 2014.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata