Fresh Start, deținătoarea Cupei Moldovei

Fresh Start, sau echipa cu deviza, „Am venit, Am văzut, Am câștigat!”, este noua deținătoare a Cupei Moldovei la minifotbal, datorită succesului din finală, scor 4-2 contra lui Red Devils.
Ajunsă în ultimul act după ce a trecut pe rând, în optimi, 18-4 de TLF, în sferturi, 2-1 de Master Class și în semifinale, 4-1 de Steaua Dental, Fresh Start a avut un început de meci bun, desprinzându-se repede la două goluri diferență. Totuși, partida nu era încă încheiată, pentru că Red Devils a restabilit egalitatea până la pauză. După reluare, pe teren a existat o singură grupare, cea câștigătoare, care s-a impus în cele din urmă cu 4-2.
La finalul întâlnirii, Alexandru Prutean a declarat că chiar dacă a participat pentru prima dată la acest turneu, Fresh Start a evoluat ca o echipă experimentată.
SNC: 47.51-47.58 (Alexandru Prutean, căpitan Fresh Start)
„ –Am avut speranțe mari și cum vedem ele s-au împlinit. Baftă în continuare nouă și credem că va fi totul bine. –Ați meritat victoria? –Am meritat-o. După cum am muncit, băieții au jucat foarte bine pe teren, eu cred că am meritat victoria.”
La rândul său, deși modest, Waheeb Abu HAMAD a avut câteva obiecții la adresa arbitrilor.
SNC: 46.34-46.51 (Waheeb Abu HAMAD, căpitan Red Devils)
„Acolo a fost o fază de penalty. Eu cred că dacă ne foloseam de acel moment și arbitrul ne-ar fi dat un penalty, ar fi fost egal, iar jocul ar fi mers altfel. Dar v-am spus din start, nu dăm vina pe arbitri. Eu felicit chiar echipa adversă care a câștigat.”
Menționăm că la ediția din acest an a Cupei Moldovei la minifotbal, care s-a desfășurat în acest weekend, au participat doar 12 echipe, asta în condițiile în care în campionatul intern evoluează 50 de formații.

Comments (0)
Add Comment