Fresh Start, deținătoarea Cupei Moldovei

Fresh Start, sau echipa cu deviza, „Am venit, Am văzut, Am câștigat!”, este noua deținătoare a Cupei Moldovei la minifotbal, datorită succesului din finală, scor 4-2 contra lui Red Devils.
Ajunsă în ultimul act după ce a trecut pe rând, în optimi, 18-4 de TLF, în sferturi, 2-1 de Master Class și în semifinale, 4-1 de Steaua Dental, Fresh Start a avut un început de meci bun, desprinzându-se repede la două goluri diferență. Totuși, partida nu era încă încheiată, pentru că Red Devils a restabilit egalitatea până la pauză. După reluare, pe teren a existat o singură grupare, cea câștigătoare, care s-a impus în cele din urmă cu 4-2.
La finalul întâlnirii, Alexandru Prutean a declarat că chiar dacă a participat pentru prima dată la acest turneu, Fresh Start a evoluat ca o echipă experimentată.
SNC: 47.51-47.58 (Alexandru Prutean, căpitan Fresh Start)
„ –Am avut speranțe mari și cum vedem ele s-au împlinit. Baftă în continuare nouă și credem că va fi totul bine. –Ați meritat victoria? –Am meritat-o. După cum am muncit, băieții au jucat foarte bine pe teren, eu cred că am meritat victoria.”
La rândul său, deși modest, Waheeb Abu HAMAD a avut câteva obiecții la adresa arbitrilor.
SNC: 46.34-46.51 (Waheeb Abu HAMAD, căpitan Red Devils)
„Acolo a fost o fază de penalty. Eu cred că dacă ne foloseam de acel moment și arbitrul ne-ar fi dat un penalty, ar fi fost egal, iar jocul ar fi mers altfel. Dar v-am spus din start, nu dăm vina pe arbitri. Eu felicit chiar echipa adversă care a câștigat.”
Menționăm că la ediția din acest an a Cupei Moldovei la minifotbal, care s-a desfășurat în acest weekend, au participat doar 12 echipe, asta în condițiile în care în campionatul intern evoluează 50 de formații.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata