Higuain, înger și demon pentru Juventus

Juventus și Tottenham, echipele ce au oferit primul derby al optimilor de finală ale Ligii Campionilor, au încheiat la egalitate, scor 2-2, disputa în care formația gazdă a avut, în minutul nouă, 2-0 pe tabela de marcaj.
„Bătrâna Doamnă” a început perfect, iar Higuain a reuşit cea mai rapidă dublă din istoria competiţiei. Argentinianul a deschis scorul după o pasă vicleană a lui Pjanic din lovitură liberă. Apoi Ben Davies l-a faultat pe Bernardeschi, iar atacantul lui Juve a înscris din penalty. „Spurs” nu a cedat și a început timid, dar sigur să se apropie de poarta lui Buffon, care după ce a avut o intervenție uimitoare în fața lui Kane, s-a văzut, în cele din urmă, învins de decarul englezilor. Cu lumea la picioare, Higuain și-a bătut joc de colegii săi pe final de primă repriză, când nu doar că a ratat dintr-o poziție excelentă, ci a și executat slab un al doilea penalty obținut de Costa.
Tottenham a profitat de egoismul gazdelor și a scos o remiză, datorită golului semnat de Eriksen și acum pornește cu prima șansă la calificarea în sferturi.
Și tot, marți seara, în cel de-al doilea meci programat, Manchester City a făcut instrucțiune cu Basel, grupare de care a dispus cu 4-0. Gundogan, cu o dublă, Silva și Aguero le-au asigurat, în mare parte, accederea „Cetățenilor” în următoarea rundă. Menționăm că returul acestor două duble manșe se va desfășura pe șapte martie.

Comments (0)
Add Comment