Higuain, înger și demon pentru Juventus

Juventus și Tottenham, echipele ce au oferit primul derby al optimilor de finală ale Ligii Campionilor, au încheiat la egalitate, scor 2-2, disputa în care formația gazdă a avut, în minutul nouă, 2-0 pe tabela de marcaj.
„Bătrâna Doamnă” a început perfect, iar Higuain a reuşit cea mai rapidă dublă din istoria competiţiei. Argentinianul a deschis scorul după o pasă vicleană a lui Pjanic din lovitură liberă. Apoi Ben Davies l-a faultat pe Bernardeschi, iar atacantul lui Juve a înscris din penalty. „Spurs” nu a cedat și a început timid, dar sigur să se apropie de poarta lui Buffon, care după ce a avut o intervenție uimitoare în fața lui Kane, s-a văzut, în cele din urmă, învins de decarul englezilor. Cu lumea la picioare, Higuain și-a bătut joc de colegii săi pe final de primă repriză, când nu doar că a ratat dintr-o poziție excelentă, ci a și executat slab un al doilea penalty obținut de Costa.
Tottenham a profitat de egoismul gazdelor și a scos o remiză, datorită golului semnat de Eriksen și acum pornește cu prima șansă la calificarea în sferturi.
Și tot, marți seara, în cel de-al doilea meci programat, Manchester City a făcut instrucțiune cu Basel, grupare de care a dispus cu 4-0. Gundogan, cu o dublă, Silva și Aguero le-au asigurat, în mare parte, accederea „Cetățenilor” în următoarea rundă. Menționăm că returul acestor două duble manșe se va desfășura pe șapte martie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata