O nouă zi, o nouă întâlnire dintre Greceanîi și Ciocoi. Despre ce au discutat cei doi

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, împreună cu alți membri ai Guvernului în exercițiu, s-au convocat, luni seara, într-o nouă ședință, unde au pus în discuție subiectul legat de combaterea pandemiei COVID-19.

Potrivit unui comunicat, publicat pe pagina de Facebook a speakerului Legislativului, oficialii au discutat măsurile care se impun a fi întreprinse imediat pentru a opri tendința pandemică negativă, măsurile respective urmând a fi propuse la următoarea ședință a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

De asemenea, a fost reexaminată și posibilitățile de aprovizionare a sistemului medical cu vaccinuri anti-COVID, într-un volum necesar pentru lansarea procesului de imunizare în masă.

Amintim că Zinaida Grecianîi și Aureliu Ciocoi s-au întrunit în ședință și în dimineața zilei de ieri, discutând eventualitatea asumării și instituirii unor restricții mai dure în măsură să limiteze răspândirea rapidă a virusului și să atenueze impactul pandemiei asupra mediului de afaceri și economiei naționale în ansamblu, fără instituirea unui lockdown.

Comments (0)
Add Comment