O nouă zi, o nouă întâlnire dintre Greceanîi și Ciocoi. Despre ce au discutat cei doi

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, împreună cu alți membri ai Guvernului în exercițiu, s-au convocat, luni seara, într-o nouă ședință, unde au pus în discuție subiectul legat de combaterea pandemiei COVID-19.

Potrivit unui comunicat, publicat pe pagina de Facebook a speakerului Legislativului, oficialii au discutat măsurile care se impun a fi întreprinse imediat pentru a opri tendința pandemică negativă, măsurile respective urmând a fi propuse la următoarea ședință a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

De asemenea, a fost reexaminată și posibilitățile de aprovizionare a sistemului medical cu vaccinuri anti-COVID, într-un volum necesar pentru lansarea procesului de imunizare în masă.

Amintim că Zinaida Grecianîi și Aureliu Ciocoi s-au întrunit în ședință și în dimineața zilei de ieri, discutând eventualitatea asumării și instituirii unor restricții mai dure în măsură să limiteze răspândirea rapidă a virusului și să atenueze impactul pandemiei asupra mediului de afaceri și economiei naționale în ansamblu, fără instituirea unui lockdown.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata