Procuratura raionului Sângerei a înaintat Comisiei Electorale Centrale un demers pentru a obține consimțământul de a-l aduce forțat pe Gheorghe Cavcaliuc

Procuratura raionului Sângerei a înaintat Comisiei Electorale Centrale un demers pentru a obține consimțământul de a-l aduce forțat pe Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, în fața procurorilor pentru a-i înainta acuzarea în dosarul ”verde de briliant” și a transmite cauza în judecată. Informația a fost confirmată către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Vicepreședintele raionului Sîngerei, membru al Platformei DA, Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant la începutul lui aprilie, de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că este o „decizie asumată” a PACE acțiunea colegilor săi din partid de a stropi cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, care s-a vaccinat împotriva Covid-19. În semn de protest față de cei„care fac abuz de funcții”, Cavcaliuc susține că și alți funcționari riscă să pățească la fel.

Comments (0)
Add Comment