Procuratura raionului Sângerei a înaintat Comisiei Electorale Centrale un demers pentru a obține consimțământul de a-l aduce forțat pe Gheorghe Cavcaliuc

Procuratura raionului Sângerei a înaintat Comisiei Electorale Centrale un demers pentru a obține consimțământul de a-l aduce forțat pe Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, în fața procurorilor pentru a-i înainta acuzarea în dosarul ”verde de briliant” și a transmite cauza în judecată. Informația a fost confirmată către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Vicepreședintele raionului Sîngerei, membru al Platformei DA, Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant la începutul lui aprilie, de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că este o „decizie asumată” a PACE acțiunea colegilor săi din partid de a stropi cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, care s-a vaccinat împotriva Covid-19. În semn de protest față de cei„care fac abuz de funcții”, Cavcaliuc susține că și alți funcționari riscă să pățească la fel.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata