Tauber: „Vrem ca Maia Sandu și toți ceilalți care au adus vremurile rele să-și dea demisia și, în genere, să părăsească țara noastră”

Reprezentanții PSRM au organizat, astăzi, o acțiune de protest în fața sediului central al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Manifestanții și-au arătat dezacordul cu privire la majorarea prețurilor la produsele alimentare. În schimb, cei din PCRM și Partidul „ȘOR” au protestat în fața ANRE, cerând demisia tuturor membrilor consiliului de administrație al instituției.

 (Marina Tauber, deputată „Șor”)

„Vrem ca Maia Sandu și toți ceilalți care au adus vremurile rele să-și dea demisia și, în genere, să părăsească țara noastră. Acest guvern este o rușine națională. Aceasta este cea mai rușinoasă clădire din țara noastră. Aici sunt oamenii care ne majorează prețurile în fiecare zi”.

De cealaltă parte, socialiștii, în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, au declarat că „nu se iau măsuri de sprijinire a agricultorilor și de stopare a creșterii galopante a prețurilor la produsele alimentare”. Totodată, participanții la miting au cerut demisia conducerii Ministerului Agriculturii și a întregului Guvern.

(Radu Mudreac, deputat PSRM)

„Ministerul este direct responsabil de securitatea alimentare și formarea prețurilor, mai ales că suntem o țară agrară, o țară care trebuie să-și aprovizioneze cetățenii săi cu produse alimentare reieșind din salariile și pensiile pe care le au cetățenii din această țară, ca lumea să aibă acces la aceste produse. Noi avem un minister care nicidecum nu poate fi numit al Agriculturii”.

Ieri, în timpul ședinței Parlamentului, mai mulți deputați, consilieri municipali, membri și susținători ai PSRM au organizat o acțiune de protest în fața Guvernului. Aceștia au solicitat demisia cabinetului de miniștri. Și reprezentanții Partidului Comuniștilor cu Partidul „ȘOR” au protestat, doar că în fața Parlamentului.

Comments (0)
Add Comment