Andrei Năstase cere Procuraturii Generale să deschidă un dosar de „trădare națională” pentru cei implicați în semnarea acordului cu Gazprom

Ex-deputatul PPDA Andrei Năstase va depune o cerere la Procuratura Generală în care va solicita pornirea unui dosar „pentru trădare de țară” în care să figureze actualii guvernanți, iar motiv ar fi contractul semnat cu compania „Gazprom”.

Andrei Năstase:

„Acest contract face dovada faptului că suntem în fața unei trădări naționale a Republicii Moldova, care trebuie anchetată penal. În zilele ce urmează voi face o plângere la Procurorul General, cu privire la trădarea de țară, care vine din partea acestei guvernări și nimeni nu ar trebui să se ascunde după spatele îngust al acestui domn pe nume Spînu. Responsabilitatea o poartă de la președinte la prim-ministru și la întreg Cabinetul de miniștri, care a acceptat sau nu, a dat mandat sau nu acestui domn pe nume Spînu, să negocieze în halul în care a făcut-o, contractul cu Gazprom, un contract păgubos pentru Republica Moldova, care ne vorbește despre componenta penală.”

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata