Andrei Năstase, după întrevederea cu Ambasadorul României, Daniel Ioniță: „Platforma DA este garanția unei guvernări proeuropene”

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, primul în lista electorală a formațiunii, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în țara noastră, Daniel Ioniță. Potrivit unei postări publicate pe rețelele sociale, cei doi au discutat situația economică, socială și sanitară din Republica Moldova, precum și cea politică, în contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

„Am mulțumit poporului şi statului roman pentru sprijinul constant acordat de-a lungul timpului și, mai ales, în această perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic și sanitar”, a scris Andrei Năstase.

Năstase i-a vorbit lui Ioniță și despre „convingerea că Platforma DA este garanția unei guvernări proeuropene, a dezvoltării şi consolidării parteneriatului strategic cu România, prin fapte și acțiuni concrete, o guvernare democratică în Republica Moldova, fără Platforma DA, este imposibilă. Alegerile parlamentare anticipate au menirea să asigure că viitorul Parlament va oferi o majoritate proeuropeană, națională, onestă și credibilă. Platforma DA este garanția unei guvernări democratice, proeuropene, fără hoți și corupți”, a mai declarat Andrei Năstase.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata