Anulare! Andrei Spînu anunță despre anularea licitației pentru spațiile comerciale de la Aeroport

Licitația privind acordarea spațiilor comerciale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău a fost anulată, după ce doar două companii au aplicat, anunță ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. El a precizat că este vorba despre LeBridge și Lagardere, ceea ce nu asigură o concurență suficientă, notează radiomoldova.md.

„Concluziile preliminare arată că acest proces a fost sabotat, inclusiv din interior, și avem obligația să anulăm licitația și să inițiem o procedură nouă în termeni cât mai restrânși. Scopul lui Șor a fost să continue să extragă bani din spațiile aeroportului și să blocheze o licitație corectă”, a spus Andrei Spînu.

În acest sens, pe 20 februarie, Agenția Proprietății Publice va anunța calendarul pentru organizarea unei noi licitații care să asigure participare cât mai largă a companiilor din domeniu, dar și respectarea tuturor rigorilor pentru buna organizare a procesului.

Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) și Agenția Proprietății Publice (APP) au scos la licitație spațiile din incita Aeroportului Internațional Chișinău, cunoscute ca Zona Sterilă și Zona Duty Free.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata