AO Ștefan cel Mare și Sfânt, oficial, la cinci ani de activitate

Asociația Ștefan cel Mare și Sfânt împlinește astăzi cinci ani de la înregistrarea oficială, la Ministerul Justiției.

 

„Au fost cinci ani în care am reușit să legăm relații foarte bune, chiar de prietenie, pe alocuri, cu diferite instituții de stat, ONG-uri, entități religioase de rang înalt și cu personalități marcante atât din Moldova, cât și din afara ei”.

 

Cu această ocazie, președintele Asociației, Andrei Batereanu, a venit cu un mesaj.

 

„Au fost cinci ani cu de toate, cu momente bune și chiar foarte bune. Am reușit să strângem o echipă extraordinară în jurul Asociației, care, an de an, devine tot mai puternică. Au fost multe momente memorabile, cele, spre exemplu, legate de oferirea portretelor sfântului Voievod Ștefan cel Mare, cu, poate, decorarea diferitor personalități marcante ale neamului nostru, cum ar fi, de exemplu, Eugen Doga, sau chiar, recent, cu decorarea medicilor aflați în prima linie, care au luptat și luptă în continuare cu pandemia.

 

În această perioadă, bineînțeles, am realizat numeroase acte de binefacere, am asigurat zeci de copii cu rechizite școlare și tot necesarul pentru un an de studii, am instituit mai multe burse pe lângă o serie întreagă de instituții de învătământ superior din țară, am dezvelit 7 busturi al Domnitorului Ștefan cel Mare, am creat o platformă largă de comunicare la diferite niveluri. Unul dintre lucrurile pe care-l prețuim și cu care ne mândrim este că, timp de cinci ani la rând, am reușit să organizăm parade militare la Putna, o premieră pentru Mănăstire”, a declarat Andrei Batereanu.

 

Este demn de remarcat că, în prezent, Asociația numără peste 300 membri – de la studenți, combatanți, oameni de artă, militari, personalități marcante ale societății și chiar membri cu diferită coloratură politică.
În toată această perioadă, în niciun fel și sub nicio formă nu am fost influențați sau angrenați în mrejele diferitor forțe politice, indiferent de coloratura și apartenența acestora.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „REPUBLICA MOLDOVA CERTIFICAT DE ÎNREGISTRARE a organizației necomerciale Asociația Obștească Ştefan cel Mare și Sfânt Numărul de identificare de stat- codul fiscal 1016620004260 Data inregistrárii Data eliberării 12 iulie 2016 14 iulie 2016 MINISTRUL JUSTIȚIEL, Vladimir CEBOTARI (numele, prenumele) සරි (semnãh MD475978”
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata