Aquarelle, de 16 ani revista numărul unu!

Peste 100 de invitați, vedete, colaboratori, parteneri și cititori fideli ai primei reviste pentru femei din Moldova, Aquarelle, au petrecut o seară minunată, cu ocazia împlinirii a 16 ani de la apariția publicației pe piața media autohtonă. Mega petrecea a fost deschisă de către directorul holdingului „Aguarelle Group”, Angela Sîrbu, care, în cuvântul de bun-venit adresat invitaților, a mulțumit echipei redacționale, partenerilor și nu în ultimul rând fanilor revistei.
Iar ca aniversarea să fie una de-a dreptul deosebită, atmosfera a fost încinsă atât de ținutele îndrăznețe purtate de invitați, cât și de piesele interpretate live de vedete precum, Ionel Istrati, Olia Tira, Dianna Rotaru, Sunstroke Project sau Natan.
Iar pentru că Aquarelle nu înseamnă doar trecutul și prezentul, dar și viitorul, revista și-a surprins invitații și cu o prezentare de modă inedită, marca Mone Models.
Revista Aquarelle a apărut pe piața media autohtonă în 2003, iar de atunci și până în prezent ea este cea mai apreciată ediție periodică din țară, făcând ca visele fiecăruia să devină realitate, prin oferirea emoțiilor pozitive, ideilor inovatoare, evenimentelor de senzație și a amintirilor de neuitat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata