Au mai rămas zile numărate până la începerea sezonului rece. Cu ce recomandări vine Termoelectrica pentru gestionarii blocurilor locative

Termoelectrica S.A. anunță că au mai rămas zile numărate până la începerea sezonului rece. În legătură cu aceasta, reprezentanții companiei fac un apel către administratorii de bloc și gestionarii fondului locativ să asigure pregătirea pentru iarnă a sistemului ingineresc al blocurilor locative.

Principalele lucrări care necesită a fi executate sunt spălarea hidropneumatică și încercarea la presiune a sistemelor de încălzire. Ulterior, administratorii de bloc vor prezenta pașapoartele de pregătire a instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al întreprinderii, în funcție de sectorul din care face parte.

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

  • Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
  • Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
  • Sect. Râșcani – bd. Moscova, 11A (022-442-365);
  • Sect. Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-779-411)
  • Sect. Buiucani – str. I. Neculce 30 (022-751-529)

Potrivit Termoelectrica, lucrările respective sunt recomandate cu scopul de a evita problemele de ordin tehnic în aprovizionarea cu energie termică în perioada rece a anului.

Totodată, se recomandă administratorilor de bloc asigurarea măsurilor de eficiență energetică pentru evitarea pierderilor și risipei de energie termică, inclusiv în contextul crizei energetice.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata