Autoritatea Națională pentru Cetățenie va suplini numărul ceremoniilor de depunere a jurământului de credință față de România

Anunț important pentru moldovenii care-și redobândesc cetățenia română. Ambasada statului vecin la Chișinău anunță că, pe parcursul lunii martie, Autoritatea Națională pentru Cetățenie va suplini numărul ceremoniilor de depunere a jurământului de credință față de România.

Potrivit autorităților de la București, persoanele care pot depune jurământul de credință sunt cele care au solicitat redobândirea cetățeniei române cu menținerea domiciliului în străinătate, iar ulterior au optat pentru stabilirea domiciliului în România, precum și cele care doresc menținerea domiciliului în străinătate, dar solicită depunerea jurământului la București.

Important. Persoanele enumerate mai sus pot afla informații atât despre noile condiții pentru depunerea jurământului, cât și obținerea programării sau documentele necesare și calendarul noilor ceremonii, accesând www.econsultant.ro.

Precizăm că ceremoniile de depunere a jurământului de credință față de statul vecin vor avea loc în cadrul Ambasadei României la Chișinău și celor două Consulate Generale Bălți și Cahul, strict conform programărilor primite.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata