Un șofer de taxi a fost filmat cum se bate cu o pasageră nemulțumită

Bătaie ca la ușa cortului pe o stradă din Chișinău. Un șofer de taxi a fost filmat în timp ce se i-a la pumni cu o pasageră nemulțumită.

Imaginile șocante cu încăierarea dintre cei doi au fost expediate de un martor ocular la adresa redacției noastre. Potrivit datelor preliminare, cazul ar fi avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica din capitală.

În imaginile video se poate vedea cum șoferul de taxi scoate cu forța tânăra din automobil, apoi printre cuvinte necenzurate, cei doi participanți la scandal se îmbrâncesc și își împart pumni. Mai apoi, pasagera, vădit nemulțumită, încearcă să deterioreze una dintre portierele mașinii, dar și ștergătoarele de parbriz, iar taximetristul o bruschează. De menționat este faptul că, în timpul conflictului nici o persoană aflată în preajmă nu s-a apropiat să calmeze spiritele. Într-un final, ambii scandalagii au plecat de la fața locului în direcții opuse.

Solicitați pentru a ne oferi mai multe detalii, oamenii legii au declarat că s-au autosesizat pe caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc incidentul și să identifice participanții la conflict.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata