Batrâncea spune că PSRM va continua „lupta cu regimul”

Să devină un partid al poporului care va reflecta aspirațiile oamenilor, va conduce lupta împotriva regimului și va învinge la următoarele alegeri, pentru a-și realiza programul pentru oameni – acestea sunt obiectivele pe care și le stabilește astăzi PSRM. Despre aceasta a declarat Vlad Batrîncea, vicespeakerul parlamentului, deputat al Partidului Socialiștilor, în cadrul emisiunii ”Interviul săptămânii” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

– Dorim să asigurăm o altă calitate a politicii și a culturii politice. Astfel de campanii electorale precum sunt în prezent, nu trebuie să fie. Noi nu trebuie să construim o politică în jurul unui om, noi trebuie să construim o politică pentru oameni, a menționat el, comentând ultimele modificări incluse în statutul PSRM.

 

Vlad Batrîncea consideră că acesta este un exemplu bun și pentru alții, pentru că „ar trebui să ne învățăm să lucrăm în echipă”. De asemenea, el și-a exprimat speranța că lupta politică în Moldova va deveni o luptă a ideilor și programelor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata