Blocul „Renato Usatîi” s-a lansat în campania electorală: „Bandiții vor răspunde, în sfârșit, legii

Și Blocul electoral „Renato Usatîi”, format din Partidul Nostru și Partidul Patria, s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din această vară.

La Palatul Republicii, într-o atmosferă ceva mai deosebită, alături de 450 de invitați și cu sloganele „Puterea Dreptății!” ; „Alegem Adevărul!” și „добро с кулаками”, Renato Usatîi și-a prezentat echipa cu care va încerca să intre în viitorul Legislativ.

AMB: 1.26-1.59 + 2.53-3.06 (Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru)

„Ne aflăm în fața unui moment istoric. Avem șansa ca după 30 de ani să facem statul să funcționeze în interesul cetățeanului, nu doar să ia bani, taxe, impozite și să nu-i ofere cetățeanului nimic în loc. Ajunge. Este momentul pentru lovitura hotărâtoare, să curățăm definitiv țara de rămășițele regimului criminal al statului capturat.”

În context, Usatîi a mai spus că speră să îi convingă pe moldoveni că echipa sa este mai bună decât politicienii care s-au perindat până acum pe arena politică din țara noastră.

De asemenea, liderul Blocului electoral „Renato Usatîi” a prezentat și principalele acțiuni pe care le va implementa de îndată ce va deveni deputat.

AMB: 5.22-5.33 + 7.02-7.16 Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru)

„Noi am susținut acest examen la nivel local și acum suntem siguri că echipa noastră va face față și la nivel național. Bandiții vor răspunde, în sfârșit, legii și a poporului furat de ei. Averile agonisite pe căi ilegale vor fi confiscate și vor ajunge în folosul statului.”

Amintim că Blocul electoral „Renato Usatîi” va ocupa poziția a treia în buletinul de vot din cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata