Bogdan Țîrdea, deputatul socialist, inclusi în lista inamicilor securității Ucrainei

„Complice al ocupanților ruși” și „propagandist antiucrainean”, acestea sunt doar unele dintre acuzațiile care se incriminează deputatului socialist Bogdan Țîrdea, legislatorul fiind inclus în lista inamicilor securității naționale a Ucrainei, informează TV8.MD.

Potrivit sursei citate, în baza de date a platformei „Mirotvoreț”, înființată de Centrul de Cercetare al Crimelor contra Securității Naționale a țării vecine, alesul poporului mai este acuzat de „răspândirea propagandei Kremlinului”, „participarea la evenimente de propagandă informațională din Rusia” și „manipularea informațiilor”.

Ulterior, Bogdan Țîrdea a venit cu o reacție pe o rețea socială.

„Domnilor, tratați problemele voastre interioare și nu le atribuiți altora. Nu eu am ruinat Ucraina, am vândut toate întreprinderile profitabile, v-am distrus industria auto și producția de avioane, ci politicienii voștri … și dumneavoastră.

De aceea, vă recomand, domnilor, să căutați prieteni, nu dușmani ai Ucrainei. Acest lucru va fi mult mai eficient în rezolvarea problemelor tale”, a scris alesul poporului pe o rețea socială.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata