Când vor fi accesibile Serviciile fiscale electronice

Serviciile fiscale electronice vor fi inaccesibile în perioada 11-14 august. Acestea vor fi mutate pe platforma tehnologică guvernamentală comună MCloud, anunță marți, 25 iulie, Serviciul Fiscal de Stat.

Platforma MCloud va permite creșterea securității informaționale și livrarea de servicii de calitate pentru cetățeni și mediul de afaceri, precizează Serviciul Fiscal de Stat.

Astfel, în data de 11 august, începând cu ora 17:00, va avea loc sistarea mecanismelor de autentificare în Cabinetul personal al contribuabilului, servicii.fisc.md, raportare.gov.md, precum și accesarea sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura”, „Contul curent al contribuabilului” și „Colectarea informațiilor din surse indirecte”.

Procesul de migrare pe platforma tehnologică MCloud va dura până la 14 august, ora 16.00, timp în care sistemele informaționale nu vor fi disponibile pentru accesare.

Reprezentanții instituției dau asigurări că vor depune tot efortul pentru a minimiza inconvenientele și pentru a finaliza cât mai rapid lucrările de îmbunătățire a sistemului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata