Candidatura lui Vasile Plamadeala va fi propusă Parlamentului pentru numire în funcția de director al Consiliului de administrație al ANRE

Candidatura lui Vasile Plamadeala va fi propusă plenului Parlamentului pentru funcția de director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). Comisia economie, buget și finanțe a desfășurat interviul cu trei candidați pentru funcția de director, iar Vasile Plamadeala a acumulat numărul maxim de puncte în urma acestei probe din cadrul concursului public.

Consiliul de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică este format din cinci directori, care sunt numiți în funcție de către Parlament, pe bază de concurs.

Tot în cadrul ședinței, comisia a examinat dosarele candidaților la funcția de Consilier pentru soluționarea contestațiilor – director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor și a stabilit data de joi, 2 martie, ora 08:30, pentru desfășurarea probei de interviu cu cei doi candidați la funcția respectivă.

Totodată, comisia a luat act de cererea de retragere a unui candidat la funcția de Consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC, iar data limită de depunere a dosarelor pentru noul concurs la această funcție a fost stabilită ziua de 10 martire 2023.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata