Candu nu știe încă dacă va susține guvernul Gavrilița

https://www.facebook.com/ParliamentRM/videos/509072376725616 Grupul parlamentar Pro Moldova este, deocamdată, este indecis dacă va susține sau nu Guvernul Gavrilița. Anunțul a fost făcut de către Andrian Candu, care, în cadrul unei ieșiri la presă, a declarat că formațiunea pe care o reprezintă a demarat o „vastă campanie” de discuții cu echipele din teritoriu pentru a decide dacă va vota sau nu cabinetul de miniștri cu care Natalia Gavrilița se va prezenta în Legislativ.

„Sigur că, noi cei de la Pro Moldova, vom respecta în tocmai dorinața cetățenilor. Iată de ce la întrebarea dacă vom vota un eventual Guvern propus de doamne președintă vom lua o deczie în funcție de ceea ce-ți doresc cetățenii. Iată de ce noi am pornit o vastă campanie de discuții echipele din teritoriu, cu oamenii din sate din localități”.

Amintim că, pe 27 ianurie, șeful statului Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavrilița în calitate de candidat pentru funcţia de prim-ministru. Imediat după acest anunț, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că nu va vota acest cabinet de miniștri, devenind astfel prima și singura fracțiune parlamentară care și-a prezentat poziția oficală în acest sens, restul partidelor din Legislativ declarând că se gândesc dacă vor vota sau nu acest Guvern.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata