Cavcaliuc: „Maia Sandu și Renato Usatîi copiază ideile electorale ale partidului PACE

Președinele țării, Maia Sandu, care susține clar în campania electorală pentru anticipatele din această vară Partidul Acțiune și Solidaritate, și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, fac la ora actuală cea mai șmecheră echipă din politica moldovenească. O zice liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, potrivit căruia, cei doi  plagiază ideile lansate de către PACE.

(Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE)

„Astăzi Maia Sandu a ieșit să ne copie încă odată, cu proiectul de lege privind reîntoarcerea diasporei acasă. Stimată doamnă președinte, am să vă rog să luați bucletul Partidului Politic Pace. Și am să vă rog să vă trageți la răspundere toți consilierii care vă fac de rușine. Copie cu nerușinare programul politic al Partidului Politic PACE. L-au copiat pe cel cu combaterea corupției și acum cel cu întoarcerea diasporei acasă.”

Cel mai îngrijorător este însă faptul că un om care copiază poate fi doar unul incompetent, a mai adăugat liderul PACE.

(Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE)

„Lucrurile bune încep cu Partidul Politic PACE. Indiferent cine nu a copiat sau va copia programele noastre politice, să știți că niciodată nu va putea să le implementeze. De ce? Deoarece ceea ce este în cap și în inima omului nu o poți fura, cât de mult nu ai copia. Iar noi știm și de la școală că, „Dvoeșniku” care a copiat de la un om care învață bine, el tot „Dvoeșnik” rămâne, deoarece el a copiat și nu îi rămâne nimic în cap”.

Aceleași acuzații au fost lansate de către Cavcaliuc contra lui Usatîi, de data asta  privind scutirea de taxe vamale pentru diaspora, Renato Usatâi prezentându-și ideea ca fiind a sa, zice șeful PACE. El a declarat că țara nu mai poate să o ducă așa și că instituțiile statului trebuie urgent curățate de politicienii cu două fețe.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata