Cavcaliuc răspunde: „Procurorii încalcă legea și fac jocul corupților care se tem de închisoare”

„Demersul procuraturii la CEC e o confirmare că se urmărește scoaterea mea din cursa electorală, cu orice preț. Prin acest demers ei au confirmat și ceea ce au încercat să țină în taină – ședința secretă, la care puneau la cale cum să îmi închidă gura”, scrie Gheorghe Cavcaliuc, după ce Procuratura Sângerei a cerut CEC consimțământul de a-l aduce forțat la Procuratură.

„Iată o dovadă absolută că activismul meu politic îi deranjează pe cei care astăzi mai trag sforile. Lor le este frică, pe bună dreptate, că deja după 11 iulie vor înfunda pușcăria pentru toate fărădelegile comise.

Am un mesaj pentru oponenții mei. Văd că vă este frică. Dar să știți că mai am foarte multe de spus. Cetățenii vor vedea adevărata voastră față, nu veți mai reuși să ascundeți ”afacerile” voastre pe seama statului și a cetățenilor și veți da socoteală pentru fiecare leu primit sub formă de mită sau furat de la oameni și de la stat”, a mai scris Cavcaliuc, potrivit unui comunicat de presă.

Vicepreședintele raionului Sîngerei, membru al Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata