Ceban, despre guvernarea actuală: „Se ascund prin „tufari”

Primarul capitalei, Ion Ceban, acuză autoritățile centrale de faptul că nu întreprinde suficiente măsuri pentru a stopa răspândirea virusului COVID-19, fapt care a adus la o situație catastrofală în domeniul medical.

„Există crize și lumea competentă se face moartă în popușoi. Așa și cei de la conducerea de azi. Am tot așteptat că poate vor prinde la curaj și vor spune lucrurilor clar pe nume. Credeam că vor ieși și-și vor asuma lucruri importante pentru subiect. Cineva s-a ascuns în tufari. Cineva așteaptă să ia deciziile în locul lor. Spitalele sunt pline. Nu e gaz suficient. Vom achita mult mai mult pentru gaz. De ce ne toți purtați cu vorba, cu declarații printre dinți”, spune Ion Ceban.

„Am văzut doar persecuții împotriva medicilor, profesorilor. Tot voi ieșiți și spuneți că masca nu ajută. Municipalitatea are sute de acțiuni. Ce au Ministerul și Guvernul? Care sunt acțiunile? Nici noi nu înțelegem ce spuneți. Ați scăpat situația de sub control. Scrisorile pe care le-am transmis rămân fără un răspuns. Nici măcar nu ați putut prelungi practicile bune”, a mai adăugat acesta.

„Bolnavii vor sta pe coridoare și în rânduri. Mortalitatea este ridicată. Se observă o creștere progresivă a numărului de decese”, a conchis Ceban,

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata