Ceban pleacă din PSRM și își creează Mișcarea Alternativă Națională

Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că părăsește Partidul Socialiștilor din  Moldova și își crează propriul partid – Mișcarea de Alternativă Națională, prescurtat MAN, deși anterior spunea că nu are astfel de intenții. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă pe care edilul a susținut-o în sediul Primăriei. Ceban susține că această mișcarea va fi o alternativă a guvernării actuale.

(Ion Ceban, primarul general al capitalei)

„Știu că toți așteaptă o alternativă care să-i unească pe toți, să construiască un viitor, să aibă grijă de oameni în primul rând și de interesele lor, o alternativă a lucrului făcut, nu a vorbelor deșarte și a promisiunilor uitate show-urilor ieftine. Îmi pasă de ceea se întâmplă. Astăzi lansez Mișcarea Alternativă Națională. Ideea îmi aparține, iar echipa îmi este alături”.

Ceban a declarat că cetățenii sunt nemulțumiți de incompetența actualei guvernări, dar și de scumpiri.

(Ion Ceban, primarul general al capitalei)

„Mesajele și ideile europene sunt încălcate în Moldova. Sunt profanate aceste valori europene, iar oamenii își pierd încrederea tot mai mult. Declar cu toată sinceritatea, mai proastă guvernare nu a existat în Republica Moldova. Au fost guvernări corupte, oligarhice, de proastă calitate, dar mai proastă guvernare nu am avut niciodată”.

Ceban spune că are echipa deja pregătită, iar cu mai multe detalii va veni pe parcurs.

În 2019, Ion Ceban, pe atunci candidatul PSRM, a câștigat alegerile pentru Primăria Chișinău. Ceban l-a învins pe candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata