Chicu, către Maia Sandu: „Bugetul pe care „verișoarele” tale îl aprobă zilele astea pe sub plapumă înseamnă genocid și sărăcie”

„Bugetul pe care „verișoarele” tale îl aprobă zilele astea pe sub plapumă înseamnă genocid și sărăcie”, scrie ex-premierul Ion Chicu, referindu-se la proiectul de lege cu privire la modificarea bugetului de stat pentru anul 2022, modificarea vizând alocarea a 1,4 miliarde de lei din bugetul de stat pentru achitarea datoriilor către Gazprom pentru lunile octombrie și noiembrie.

N-ai inimă și rușine, Maia Sandu, dacă accepți ca alaibele aduse de tine la guvernare să-ți majoreze ție și lor salariul de 5 ori mai mult, ca la un învățător sau educator la grădiniță. Care te-au votat masiv, crezându-te de om bun. N-ai rușine și bun simț, Maia Sandu, dacă tai 11 mln.lei de la cantinele sociale, unde va fi unicul loc de a primi o cană cu apă și pâine pentru zeci de mii de bătrâni și nevoiași în această iarnă. Și dai acești bani pentru finanțarea suplimentară a partidelor, adică preponderent PAS-ului. Urăști tinerii și copiii, Maia Sandu, pe umerii cărora vei pune la anul încă 15 mlrd.lei împrumuturi, pentru a-ți finanța din belșug bugetele crescânde ale Președinției, Parlamentului, Cancelariei de Stat și Domnicăi Manole. Oprește această debandadă a nemerniciei și analfabetismului, Maia Sandu. Că te vor opri acei mulți pe care-i urăști și osândești. Cu mult mai repede decât te măgulesc sfetnicii, Maia Sandu”, se arată în mesajul lui Ion Chicu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata