Chicu: „Dacă știam în 2020 că niște descreierați vor administra Aeroportul, în 2023, în acest hal, mai bine îl lăsam cum era”

Dacă știam în 2020, când am rezoluționat Contractul de concesiune cu AviaInvest, că niște descreierați îl vor administra în 2023 in acest hal, mai bine îl lăsam cum era. Un aeroport, care deservește de două ori mai puține rute decât anterior, a devenit o adevărată catastrofă pentru țara asta. Maia Sandu, alungă criminalul din fruntea Poliției de Frontieră și pleacă și tu cu toată gașca voastră de analfabeți corupți”, spune Ion Chicu, președintele PDCM, referindu-se la situația complicată de la Aeroport.

 

Amintim că Aeroportul Internațional Chișinău a trecut oficial în gestiunea statului începând cu 28 martie, curent, după ce în 2013 a fost luat în concesiune pentru o perioadă de 49 de ani. Pe 4 aprilie, premierul Dorin Recean le-a cerut subalternilor săi să prezinte, în maxim o lună, un plan de dezvoltare al Aeroportului, care să prevadă, între altele, reducerea taxei aeroportuare de 9 euro și atragerea mai multor companii avia în Moldova.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata