Chicu: „Maia Sandu crede că europenii nu văd apucăturile acestei grupări antidemocratice și corupte, venită la putere prin minciună și manipulare”

Fostul premier Ion Chicu, într-o postare pe rețelele sociale, a venit cu noi critici în adresa președintelui Maia Sandu, pe care „o îndeamnă” să nu mai „cerșească” bani de la europeni. Potrivit lui Chicu, europenii nu ar mai vrea să calce aceeași greblă pe care au călcat în anii 2010-2014.

Ea crede, că europenii nu văd cum PAS a subjugat presa. Cum a nimicit orice rămășițe din independența justiției. Cum a sechestrat Procurorul General. Cum au politizat fără precedent instituțiile statului, transmițându-le „în moșia verișoarelor”. Ea crede, că europenii nu văd, cum această gașcă analfabetă și coruptă, compromite idea integrării europene prin toate aceste acțiuni descrise mai sus. Ea crede, că europenii nu înțeleg, că „privatizând” și tăinuind cererea de aderare la UE și Chestionarul completat pentru a obține statutul de țară-candidat, PAS compromite din start acest proces. Cum să implementezi acel complex enorm de acțiuni, dacă acel Chestionar nu l-au văzut nici măcar toți membrii guvernului? Gruparea PAS crede că poate proceda în acest caz ca și atunci când au adoptar bugetul – fără ca să-l vadă miniștrii. Bineînțeles, europenii văd bine aceste lucruri. Și-i vor da bani Maiei – fost participant activ la „istoria de succes V.1”, doar când va fi onestă cu cetățenii acestei țări și cu…partenerii. Banii se dau condiționat, Maia. Nu de ochi frumoși, nu contra minciunii și PR-ului din rucsac”, a mai spus Chicu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata