Chișinăul nu este o prioritate pentru PAS? Deputat: Vrem să ne concentrăm mai mult pe restul țării

Lupta pentru Primăria Chișinău, în cadrul alegerilor locale din această toamnă, nu mai este o prioritate pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Cel puțin asta reiese din declarațiile pe care le-a făcut deputatul Alina Dandara, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Potrivit oficialului, deoarece este un oraș dezvoltat, Capitala nu mai este un obiectiv pentru partidul de guvernământ.

„Pentru noi este prioritar parte de alegeri locale în celelalte regiuni ale țării, pentru că Chișinăul este un oraș dezvoltat. Nu spunem că nu o să venim cu un candidat. Ideea este că noi am vrea să ne concentrăm și mai mult pe restul țării, având în vedere că ne dorim să dezvoltăm la nivel de infrastructură, vreme ca oamenii să aibă acces la canalizare, apă potabilă și altele”, a spus Alina Dandara.

În context, Alina Dandara a mai zis că nu este sigură nici dacă Natalia Gavrilița se află printre potențialii candidați ai PAS-ului la funcția de primar general al Capitalei.

„Nu sunt sigură că doamna Gavrilița figurează pe această listă. Dumneavoastră ați menționat că, ea este activă, deoarece ea prim-vicepreședinte al partidului și este de datoria ei să vorbească cu cetățenii. De altfel, și eu am mers împreună cu ea câteva weekend-uri la rând în teritoriu ca să vorbim cu cetățenii”, a mai adăugat deputatul PAS.

Amintim că, anterior, tot la TV8, însăși fostul prim-ministru al Moldovei, Natalia Gavrilița a declarat că, în toamnă, ar putea reprezenta Partidul Acțiune și Solidaritate la alegerile locale, în lupta pentru Primăria Chișinău.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata