Cinci grupări criminale, anihilate de poliție

Oamenii legii continuă lupta împotriva celor care și-au făcut o ocupație din cultivarea, prepararea și vinderea drogurilor. Astfel, în cadrul unor acțiuni speciale întreprinse în perioada 20 – 24 iulie, polițiștii au destructurat cinci grupări criminale specializare în comercializarea substanțelor interzise.

Mai exact, cu cătușe la mâini s-au ales 18 indivizi, după ce au fost prinși flagrant delict în momentul distribuirii narcoticelor. De menționat că unul din membri se afla în urmărire generală, iar opt dintre aceștia au fost anterior implicați în comiterea mai multor infracțiuni.

În total pe aceste cazuri au fost efectuate 42 de percheziții, în cadrul cărora au fost găsite și ridicate peste două kilograme de droguri de diferit tip, pastile psihotrope și peste 40.000 de lei proveniți din realizarea drogurilor.

Ce ține de valoarea stupefiantelor ridicate, aceasta se estimează la peste 350.000 de lei. De asemenea au fost ridicate și urmează a fi aplicat sechestru pe șase automobile, evaluate la 80.000 de euro.

Dacă vor fi găsiți vinoveți, suspecții riscă până la 15 ani de închisoare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata