Cine este noul primar interimar al municipiului Bălți

Tatiana Dubițcaia este noul primar interimar al municipiului Bălți. Ea a ocupat până acum funcția de viceprimar pe domeniile învățământului, cultură, sport, evidenței militare, ocrotirii sănătății și asistenței sociale.

În fața mai multor oameni, în centrul orașului Bălți, liderul partidului „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a semnat joi, 2 septembrie, cererea de demisie din funcția de primar al orașului Bălți.

Usatîi a declarat că viceprimarii municipiului Bălți, Nicolai Grogorișin, Ghenadie Șmulinschii și Tatiana Dubițkaia, rămân în funcții până cel puțin 21 noiembrie, atunci când vor avea loc alegeri locale noi.

La o zi de la scrutinul parlamentar, mai exact la 12 iulie, Renato Usatîi, liderul blocului electoral care i-a purtat numele și care nu a reușit să prindă un loc în Parlamentul de la Chișinău, obținând puțin peste 4 la sută din sufragii, a anunțat că renunța la mandatul de primar al orașului Bălți. În discursul său, Usatîi a menționat că lui „nu-i place să facă politică, astfel că-și va găsi o nouă ocupație”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata