Clipul audio apărut în presă, în care Dragalin și-a amenințat subalternii că va veni să-i percheziționeze față de copii și soții, este autentic

Veronica Dragalin și-a amenințat subalternii cu percheziții și arestări. Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unei înregistrări audio, de la ședința organizată de către șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, cu procurorii și ofițerii Centrului Național Anticorupție. Serviciul de presă al PA a confirmat autenticitatea înregistrărilor audio. 

„Și eu nu am răbdare, o să intru eu personal cu echipe de mascați, la cineva în casă, la ora 6 dimineață, față de copii voștri, soțiile, soții voștri, să fiți arestați, puși în cătușe și trimiși la închisoare. Eu nu am răbdare să se întâmple lucrul acesta. Eu personal o să fiu acolo!”, acesta ar fi mesajul cu care șefa Procuraturii Anticorupție, ar fi încercat să-și intimideze colegii, dar și ofițerii CNA.

 

Imediat după apariția în spațiul public a acestui mesaj audio, redacția Realitatea.md a transmis o solicitare la adresa Procuraturii Anticorupție, pentru a ne confirma sau infirma că aceste informații sunt autentice.

Responsabilii din cadrul PA  transmis reacțiea Veronicăi Dragalin și au rugat să fie publicată fără a interveni cu modificări.

„Înregistrarea este autentică, este o porțiune a ședinței care a avut loc la 7 iunie 2023 la 9:00 cu întregul colectiv al Procuraturii Anticorupție în sala la etajul 5 din sediul CNA, unde nu au fost prezente persoane în afara colectivului PA. Discursul meu a fost înregistrat ilegal fără cunoștința mea. Eu încurajez această persoană sau persoane să publice întregul discurs. Nu am de ce mă teme pentru că eu, niciodată n-am spus ceva care nu sunt gata să spun și în public. Infractorii corupți au de ce se teme, pentru că noi avem înregistrări care demonstrează  vinovăția lor”, este reacția Veronicăi Dragalin.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata