Cod Galben de instabilitate atmosferică

Vremea se răcește simțitor în următoarele zile, iar pentru mâine avem în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, maximile vor coborî până la +18 grade. Totodată, începând cu această noapte și până miercuri, inclusiv, pe întreg teritoriul țării vor cădea averse însoțite de descărcări electrice, ziua puternice, cu până la 49 l/m2, izolat foarte puternice, iar local vom avea parte de vijelie cu rafale de până la 18 m/s.

În condițiile date, temperatura aerului resimțită marți, potrivit meteorologilor, în raioanele din Nord va fi de +21 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +22 de grade Celsius, în timp ce în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +23 de grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +9 și +14 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, valorile termice vor continua să coboare până miercuri. Ulterior, acestea vor urca puțin, menținându-se în jurul valorii de +23 de grade. Totodată, de joi, cerul va redeveni în cea mai mare parte senin. Cu toate acestea, vântul va continua să bată tare, cu posibile intensificări seara și dimineața.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata