Cod Galben de vânt puternic

Se schimbă vremea în weekend, când este anunțat Cod Galben de intensificări ale vântului, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în zilele următoare vremea de afară va rămâne caldă, cu maxime care vor urca până la +30 de grade. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei înnorat, iar pe arii restrânse ar putea cădea ploi de scurtă durată, care vor fi însoțite de tunete și descărcări electrice.

În condițiile date, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va urca până la +26 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +27 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va ajunge până la +28 de grade.

Mai cald va fi și noaptea, când minimele vor oscila între +12 și +15 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, duminică vremea va rămâne caldă, dar și instabilă atmosferic. Totuși, odată cu începutul săptămânii viitoare, mercurul din termometre va cobori simțitor. Cerul va fi parțial senin.

Amintim că Codul Galben de incendiu rămâne în vigoare până pe 29 septembrie, iar avertizările legate de seceta hridrologică, până pe 28 septembrie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata