Codul Galben de ceață, valabil și sâmbătă

Ceața care s-a abătut asupra Moldovei la sfârșitul săptămânii trecute nu se lasă dusă. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care, în această după-amiază, a prelungit avertizarea până sâmbătă seara. De asemenea, sinopticienii au anunțat și o răcire cu câteva grade a temperaturii aerului, care se va menține în jurul valorii de +19 grade. Cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla moderat.

Astfel, din cauza Codului Galben de ceață seara și mai ales dimineața vizibilitate de 200 de metri şi mai puţin.

Ce ține de maxima resimțită, potrivit meteorologilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, aceasta va fi de +18 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +19 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +20 de grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +5 și +10 grade Celsius.

Menționăm că conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, vremea va rămâne mohorâtă, dar caldă pentru sfârșitul lunii octombrie și duminică. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va suflat moderat. Trebuie de precizat că, odată că debutul săptămânii viitoare, în partea de Nord vor cădea și câteva precipitații, care, ulterior, se vor extinde pe întreg teritoriul țării.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata