Compania FLYONE anulează toate cursele planificate spre Amsterdam, până pe 13 mai. Care este motivul

Compania aeriană FLYONE a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că anulează până la data de 13 mai, toate cursele planificate spre Amsterdam. Reprezentanții companiei susțin că decizia a fost luată urmare a solicitării venite din partea reprezentanților Aeroportului din Amsterdam, care a cerut anularea mai multor curse, din cauza unui volum mare la care nu pot face față.

Ca urmare, pentru pasagerii care au cumpărate bilete spre/din Amsterdam, compania menționează că oferă posibilitatea de a accepta zborul care va fi operat în cel mai apropiat aeroport, precum Dusseldorf sau Bruxelles.

De asemenea, FLYONE susține va suporta cheltuielile de transport, prin rețeaua de tren care face legătura cu Amsterdam, in valoare de 25 Euro/per direcție, menționând că această condiție este valabilă pentru toate zborurile planificate până la data de 19 aprilie.

Totodată, compania anunță despre posibilitatea de a modifica zborul cu unul planificat după data de 13 mai, dar și de a solicita rambursarea totală a banilor.

Pentru a alege una din aceste opțiuni, pasagerii sunt rugați să expedieze un email către [email protected], în care vor indica informația completă cu privire la zbor și opțiunea care o aleg.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata