Conducerea PSRM a întreprins o vizită la Comrat. Despre ce au discutat cu localnicii

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, alături de Vlad Batrîncea, președintele fracțiunii parlamentare BCS, colegii din Comitetul Executiv al PSRM și din Legislativ, au efectuat miercuri o vizită de lucru la Comrat, unde au discutat cu oamenii din regiunea dată, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Potrivit sursei, locuitorii Comratului au semnalat mai multe probleme cu care ei se confruntă și mizează pe sprijinul autorităților centrale și locale, pentru rezolvarea acestora. Este vorba despre creșterea prețurilor la mărfuri, la îngrășăminte, servicii, tarife, lipsa locurilor de muncă, pensii și indemnizații sociale care nu asigură un nivel de trai decent, etc.

La rândul său, Igor Dodon ar fi relatat că PSRM este o forță care mereu a luptat și va lupta pentru edificarea unui stat dezvoltat economic, cu o mare grijă față de oameni.

„Igor Dodon a subliniat importanța participării fiecărui cetățean din autonomie la alegerile locale și votarea candidatului care împreună cu PSRM va putea implementa inițiativele sociale și economice, atât de necesare și atât de așteptate de locuitorii Găgăuziei”, se menționează în comunicatul socialiștilor.

La întrunire a participat și candidatul independent la funcția de Bașkan al Găgăuziei, susținut de Partidul Socialiștilor, Grigore Uzun, care a adus mai multe detalii vizavi de prevederile programului său electoral.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata