Congresul PSRM va avea loc pe 18 decembrie. Alegerea unui alt președinte nu este pe agendă

Congresul PSRM va avea loc pe 18 decembrie. Anunțul a fost făcut de liderilul socialiștilor, Igor Dodon, care a informat despre ședința de astăzi a comitetului executiv politic al formațiunii, la care s-a mai discutat despre „situația social – economică din țară, precum și din sectorul energetic”.

Astăzi am convocat ședința comitetului executiv politic al PSRM. În cursul acesteia am făcut un schimb de opinii vizavi de situația social – economică din țară, precum și din sectorul energetic.

De asemenea, am discutat momente organizatorice legate de desfășurarea conferințelor în organizațiile teritoriale ale partidului, participarea formațiunii la alegerile locale din 21 noiembrie, pregătirile către congresul PSRM, care va avea loc pe 18 decembrie curent, a informat Dodon.

În cadrul emisiunii Puterea a Patra, la care a participat recent, Igor Dodon nu a vorbit despre o posibilă remaniere în fruntea formațiunii pe care o conduce de la sfârșitul lui 2020, după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata